Hoppa till innehåll

Gruppresa

Gruppbokning med personlig service.

När du planerar en resa för 10 eller fler finns vi här för att hjälpa dig med hela arrangemanget.

Alla event är unika, och ert är inget undantag. Våra projektledare kommer att jobba tillsammans med er för att leverera en skräddarsydd lösning som överträffar era förväntningar.

Vi samarbetar med stora och små kunder och vi är vi stolta över att arbeta tillsammans med organisationer som gör skillnad.

Dedikerad Projektledare.

Ni har en dedikerad projektledare som hanterar din gruppbokning från början till slut och tillgodoser era behov. 

Regelbunden rapportering.

Vi håller dig informerad varje steg på vägen med uppdateringar om ankomster och avgångar, statusuppdateringar och en avstämning för totala utgifter i slutet av din resa.

Hållbarhetsanalys.

Om det finns behov kan vi göra en analys av hur ni kan hålla nere era CO2 utsläpp genom att välja de mest CO2 snåla rutterna eller alternativa färdsätt. 

Gruppbokningar flyg.

Genom att göra gruppbokningar på flyget kan vi ge er flexibiliteten att rapportera in namnen på resenärerna vid ett senare tillfälle. Vid bokningstillfället lämnar ni en deposition och vi håller önskat antal platser till ett garanterat pris. 

Riskhantering.

Vi kommer att arbeta i linje med din företagspolicy. Om du till exempel bara kan ha ett visst antal personer som reser med samma flyg kommer vi att samarbeta med flygbolagen och flygtidtabellerna för att se till att alla fortfarande kommer dit de ska, i tid och inom budget.

Gruppbokningar hotell.

Tack vare våra omfattande leverantörsrelationer och vår köpkraft kan vi förhandla fram bästa möjliga rumspriser och villkor för din räkning. Vi kan boka ett större antal rum och ni kan välja att rapportera in namn på deltagare vid ett datum närmare avresan. 

Låt oss få hjälpa dig

Vi har kontor i hela världen och vår framgångsfaktor är vår personliga och professionella service.

Speciella önskemål?

För oss är alla detaljer viktiga. Behöver du lägga till Frequent Flyer-nummer, har du specialkostönskemål eller vill ange sittpreferenser kan du räkna med att vi löser det åt dig.

Läs mer. Läs mer