Hoppa till innehåll

Reed & Mackay etablerar sig på den italienska marknaden

LONDON, 06 juni 2024 — Det globala rese- och eventföretaget Reed & Mackay meddelade idag att de har förvärvat det italienska affärrese- och eventföretaget Regent International S.R.L, vilket utökar deras helägda närvaro till att nu omfatta de fem största marknaderna i Europa företagsresor. Förvärvet är det sjätte för Navan Group sedan 2021.

De senaste åren har Reed & Mackay vuxit med 28% i Europa. Detta genom en stark organisk tillväxt med Reed & Mackay i Tyskland och Frankrike, samt rebrandingen till Reed & Mackay av deras verksamheter i Sverige och Spanien det senaste året.

Förvärvet förstärker Reed & Mackays närvaro i Europa och deras strategi med en lokal närvaro, exceptionella service över hela världen och smidiga teknikerbjudande. ”Italien är en viktig marknad för Reed & Mackays kunder. Regent International tillför inte bara djupgående kunskap om den italienska företagsrese- och eventmarknaden, deras värderingar ligger också nära Reed & Mackays starka fokus på professionell personlig service. Jag är mycket glad över att få välkomna Giovanni Tiradritto och alla anställda på Regent International S.R.L till Reed & Mackay-familjen,” säger Reed & Mackays globala VD, Fred Stratford.

Som den sjunde största marknaden för företagsresor globalt och den fjärde största i Europa, har Italien en årlig företagsresevolym på 34 miljarder dollar enligt GBTA ‘s Business Travel Index Outlook 2023. Regent International tillhandahåller personliga företagsrese- och eventtjänster till över 200 kunder inom viktiga segment för Reed & Mackay, som tex. professionella tjänster, premium-varumärken, hälsovård, teknologi och media.

Grundat för 50 år sedan som ett familjeföretag, är Regent International kända som en ledande aktör i Italien, med kontor i Rom och Milano.

”Jag är otroligt stolt över Regents rykte som en ledande aktör inom service i Italien, och vi ser fram emot att leverera vår skräddarsydda service till Reed & Mackays internationella kunder med rese- och eventbehov på den italienska marknaden. Detta är ett spännande nästa kapitel för Regent International med utökad köpkraft, internationell täckning och förbättrad teknik som kommer att ge våra kunder här i Italien flera fördelar,” säger Giovanni Tiradritto, grundare och Managing Director direktör för Regent International S.R.L.

Tiradritto kommer att fortsätta leda den italienska verksamheten och arbeta nära Stratford och ledningsgruppen för Reed & Mackay.

Detta innebär det sjätte förvärvet på tre år då Navan Group fortsätter sina strategiska investeringar över hela Europa, med kunder till Reed & Mackay och dess moderbolag, Navan. Genom uppköpet får Navan Group en utökad expertis och innehåll för Italien som ett resultat. Navan Group rankades som den fjärde största TMC i Europa av BTN Europe 2023.

För medieförfrågningar, vänligen kontakta: sandhyashyam@reedmackay.com, övriga frågor kontakt@reedmackay.com

Du kanske också letar efter...

Boka en demo av våra digitala lösningar

Låt oss få visa er hur vi kan förenkla hanteringen av era företagsresor.
Ny förfrågan – affärsresor, möten och event

Vi hjälper er med era företagsresor, möten och konferenser. Lås oss berätta mer om vår fantastiska service.

Redan kund hos oss?

Behöver du hjälp med en ny eller befintlig bokning av en företagsresa, möte eller konferens?

Leverantör / Partner

Har ni en produkt eller tjänst som kan skapa mervärde för våra kunder?

Upptäck hur vi kan effektivisera hanteringen av er företagsresor

Upptäck hur vi kan hjälpa er skapa effektiva möten och konferenser.

Vi vet betydelsen av personlig och professionell service.