Hoppa till innehåll

Hej Ludwig och välkommen till Reed & Mackay Sverige!

Vi är superglada att ha nya kollegor på vår Mötes & Eventavdelning i Göteborg och självklart vill vi passa på att ställa lite frågor till vårt nya stjärnskott.

Vad var det som gjorde att du intresserande dig för rollen som projektledare på Möten och Event hos Reed & Mackay?

Framför allt möjligheten att projektleda och hjälpa företag med events och konferenser runt om i världen. Jag blev också nyfiken på det arbete som pågår i att etablera Reed & Mackay i Sverige och det känns spännande att arbeta för ett internationellt företag där det hela tiden händer nya saker.

Kände du till Reed & Mackay innan du började här?

Reed & Mackay var helt nytt för mig, däremot Resia som man tidigare hette här i Sverige är väl de flesta välbekanta med, inklusive mig själv.

Vad har du för erfarenheter från branschen som du tar med dig in i din nya roll?

Jag har jobbat med konferenser och events av olika slag i många år, senast som Konferenschef på Destination Apelviken och dessförinnan som Evenemangsansvarig för Varbergs BoIS under åren herrlaget spelade i Allsvenskan. Det har gett mig bred erfarenhet kring att projektleda och arrangera evenemang av olika slag, med allt från fyra deltagare till flera tusen besökare.

Nu har du varit här i 4 veckor, hur känns det just nu?

Det känns superbra, första veckorna har varit händelserika och intensiva men också väldigt inspirerande och roliga. Det är många nya system och rutiner att sätta sig in i, men alla kollegor är hjälpsamma och har välkomnat en på bästa tänkbara sätt.

Har du något favorithotell eller plats för konferens som du vill dela med dig av?

Inom Sverige rekommenderar jag min hemstad Varberg. Smidigt att transportera sig till med tåg och sen kan man utforska stadskärnan, kuststräckan och alla härliga miljöer till fots eller på cykel. Dessutom finns det flera riktigt bra hotell, konferensanläggningar och restauranger att välja på. Utomlands föreslår jag Barcelona eller Rom. Två härliga destinationer med bra flygförbindelser, grym mat, spännande historia och kultur samt gott om saker att se och göra. Och allt som oftast bra väder!

Sist men inte minst – vad ser du mest fram emot att uppleva i sommar?

Att gifta mig! Jag och min Carolina har bröllop i mitten av augusti och därefter väntar bröllopsresa till Sicilien. Annars hoppas jag på en solig och varm sommar, då är västkusten svårslagen. Sedan skadar det inte om Boston Bruins går långt i Stanley-Cup slutspelet och att Blåvitt får ordning på spelet och börjar klättra uppåt i tabellen.

Kontakta oss om du vill ha hjälp med affärsresor eller möten och event. Eller mejla oss direkt på kontakt@reedmackay.com

Du kanske också letar efter...

Boka en demo av våra digitala lösningar

Låt oss få visa er hur vi kan förenkla hanteringen av era företagsresor.
Ny förfrågan – affärsresor, möten och event

Vi hjälper er med era företagsresor, möten och konferenser. Lås oss berätta mer om vår fantastiska service.

Redan kund hos oss?

Behöver du hjälp med en ny eller befintlig bokning av en företagsresa, möte eller konferens?

Leverantör / Partner

Har ni en produkt eller tjänst som kan skapa mervärde för våra kunder?

Upptäck hur vi kan effektivisera hanteringen av er företagsresor

Upptäck hur vi kan hjälpa er skapa effektiva möten och konferenser.

Vi vet betydelsen av personlig och professionell service.