Hoppa till innehåll

Reed & Mackay utser Johann Smith till VD för Frankrike

Global Travel and Events Business utser ny VD för Reed & Mackay i Frankrike och satsar på tillväxt i regionen.

PARIS, 12 juli 2023 – Reed & Mackay, ett företag i Navan, har idag meddelat att Johann Smith utsetts till Managing Director för Frankrike. Den senaste nyheten följer på förvärvet av Atlanta Travel i Spanien, tillkännagivandet att Sverige-baserade Resia kommer att byta namn till Reed & Mackay senare i år, och utnämningen av Christoph Zilt till VD för Tyskland när det globala affärsrese- och evenemangsföretaget fördubblar tillväxten i regionen.

Reed & Mackay gick in på den franska marknaden i november 2017 genom förvärvet av Frequent Flyer Travel Paris, som omprofilerades till Reed & Mackay 2021. Den senaste utnämningen innebär en befordran för Smith, som tidigare innehaft rollen som ekonomi- och administrationsdirektör för Reed & Mackay i Frankrike (tidigare FFTP) i sju år.

Smith rapporterar till Julie Oliver, CEO Europe för Reed & Mackay, och kommer att fokusera på att bibehålla den höga servicenivå som Reed & Mackay är känt för, samtidigt som verksamheten växer för att möta efterfrågan på skräddarsydda tjänster på den franska marknaden.

”Att tillhandahålla lokal expertis och lokalt innehåll, samtidigt som vi har en global närvaro för att tillgodose behoven hos vår internationella kundbas är avgörande. Johann har varit medlem i vår franska ledningsgrupp i sju år och ger en fantastisk kontinuitet för verksamheten, samtidigt som han samarbetar med våra globala team för att stödja nästa tillväxtfas”, säger Oliver.

Reed & Mackay har upprätthållit exceptionellt höga servicestandarder efter omprofileringen från FFTP 2021, och en undersökning av Reed & Mackays kundbas i Frankrike från maj 2023 visade en övergripande kundnöjdhet på 95,47% för verksamheten.

”Vi är mycket stolta över dessa resultat”, kommenterade Smith. ”Våra två främsta fokusområden är servicekvalitet och teknisk innovation. Genom att vara trogna vårt DNA kan vi ta med kunderna på en global resa, och denna tillväxt skapar i sin tur fantastiska möjligheter för våra medarbetare.”

Efter Navans förvärv av Reed & Mackay i april 2021 har Reed & Mackay fortsatt att drivas som en fristående verksamhet, med fokus på att leverera en högklassig service med stöd av serviceledande teknik. Tillsammans erbjuder varumärkena Navan och Reed & Mackay ett brett spektrum av lösningar för hantering av företagsresor och utlägg, som kan användas av företag oavsett storlek, omfattning eller bransch.

”Frankrike är en prioriterad marknad för Navan-koncernen. Vi är obevekligt fokuserade på att ge våra kunder en exceptionell upplevelse, oavsett om det är genom Navans ledande självbetjäningsplattform för resor och utlägg eller genom Reed & Mackays personliga erbjudande”, säger Olivier Nairey, General Manager France på Navan.

För mediaförfrågningar vänligen kontakta

Melissa Fraser – Globala medierelationer: melissafraser@reedmackay.com

Om Reed & Mackay

Reed & Mackay levererar serviceinriktade affärsresor, medarbetarfokuserad teknik och prisbelönta evenemangslösningar över hela världen. Som en del av Navan-koncernen tror vi på enkla resor och på programvara som är utformad för de människor som använder den. Reed & Mackay har vuxit fram ur nära samarbeten inom finans-, juridik- och försäkringssektorerna och kombinerar inspirerad service med toppmodern teknik för att skapa en nivå av rese- och evenemangshantering som saknar motstycke. Läs mer: www.reedmackay.com

Du kanske också letar efter...

Boka en demo av våra digitala lösningar

Låt oss få visa er hur vi kan förenkla hanteringen av era företagsresor.
Ny förfrågan – affärsresor, möten och event

Vi hjälper er med era företagsresor, möten och konferenser. Lås oss berätta mer om vår fantastiska service.

Redan kund hos oss?

Behöver du hjälp med en ny eller befintlig bokning av en företagsresa, möte eller konferens?

Leverantör / Partner

Har ni en produkt eller tjänst som kan skapa mervärde för våra kunder?

Upptäck hur vi kan effektivisera hanteringen av er företagsresor

Upptäck hur vi kan hjälpa er skapa effektiva möten och konferenser.

Vi vet betydelsen av personlig och professionell service.