Hoppa till innehåll

Kongress

Från början till slut

Gruppresa

Digitala lösningar

Boka möteslokal

Incentiveresor

Kickoff och Incentiveresor

Häftiga upplevelser över hela världen

Resor och upplevelser skapade för att belöna och motivera dina medarbetare eller kunder.

Vi skräddarsyr unika incentiveresor med spännande program och levererar exceptionella upplevelser. Våra projektledare har lång erfarenhet av denna typ av arrangemang och ni är i trygga händer.

Läs mer om hur vi kan hjälpa er med ert nästa möte eller event

Oavsett om du ska hålla i en prisutdelning, arrangera en teambuildingdag eller planera en lyxresa utomlands, kan vi skräddarsy ett arrangemang som och är i linje med ditt företags varumärke och värderingar.

Oavsett om ni ska ha en konferens, arrangera en kickoff eller planera en belöningsresa utomlands, kan vi skräddarsy ett arrangemang som är helt anpassad till ert företags varumärke och värderingar.

Vi omvandlar din idé
till verklighet.

Våra projektledare samarbetar nära er från början till slut.

Vi utgår från era behov och er budget när vi skräddarsyr ert program. Vårt mål är att överträffa era förväntningar med mötet.

Tillsammans skapar vi minnesvärda upplevelser.

Vi använder vår breda kunskap av destinationer, tillsammans med vårt nätverk av kontakter, för att skapa ert event. Vi älskar att utmana oss själva och vara kreativa, vår ambition är att överträffa våra kunders förväntningar.

Norrsken i Lappland eller 5-stjärnig lyx på Mauritius (eller något däremellan). Vi tar fram ett minnesvärt paket till er anpassat efter er budget och mål med resan.

Resan är lika viktig som målet.

Gör resan till en del av upplevelsen.

Våra projektledare ser till att alla deltagare kommer fram till sin destination i rätt tid och så bekvämt som möjligt. Ekonomiklass, business eller första klass – ni bestämmer. Vi tar hand om hela resans logistik, flyg, hotell och marktransporter.

Läs mer om affärsresor och deras erbjudande

Smidig planering och leverans

Vi omvandlar din idé till verklighet. Våra projektledare levererar kreativa lösningar och ett smidigt genomförande, vi förstår vad som krävs. Du har alltid en dedikerad projektledare som är med från början till slut. Alla event är viktiga och vi ser till att de blir unika.

Du kommer att ha en dedikerad evenemangsexpert som kommer att samla allt och se till att varje enskild detalj är perfekt.

Det här är speciella evenemang, och vi gör det till vår uppgift att se till att gästerna på ditt företag känner sig som VIP-gäster.

Vårt erbjudande inom möten och event:

  • Logistik för hela arrangemanget.
  • Registreringssida/mobilapp.
  • Aktiviteter.
  • Underhållning.
  • Konferenslokaler.
  • Mat och dryck.
  • Teknik

Följ upp dina möten och event

Alla former av möten motiverar och ökar engagemanget hos dina medarbetare. Vi hjälper er att mäta framgångarna efter genomförandet utifrån era uppsatta mål.

Fördelar med incentiveresor:

  • Ökar engagemanget hos både medarbetare och kunder.
  • Bygger företagskultur, stärker varumärkesidentifieringen och ökar engagemanget.
  • Skapar starkare team och får kundrelationer att blomstra.
  • Driver tillväxt i försäljningen
  • Behåller högpresterande medarbetare och skapar förebilder för andra inom din organisation.