Hoppa till innehåll

Träffa Anna Björkman – Operations Manager Affärsresor

Vad var det som gjorde att du intresserade dig för rollen som Operations Manager Affärsresor hos oss?

Jag har följt Reed & Mackay Sverige noggrant under det sista året och fascinerats av företagets tillväxt och engagemang i att leverera förstklassiga tjänster inom affärsresor. När jag såg den här rollen, kändes det verkligen som att den var skräddarsydd för mig.

Det som lockade mig mest var den spännande förändringsresa som företaget just nu är inne i. Att få möjligheten att vara med från början och bidra till att forma framtiden för Reed & Mackay i Sverige känns som en unik chans. Min erfarenhet och passion för att optimera operativa processer och förbättra kundupplevelsen passar perfekt in i den riktning företaget är på väg, och jag ser fram emot att få vara en del av detta dynamiska team

Kände du till Reed & Mackay innan du började här?

Ja, jag kände till Reed & Mackay långt innan jag började här. För ungefär 15 år sedan var jag involverad i ett projekt som tog mig till London, där jag fick möjlighet att besöka Reed & Mackay och se deras verksamhet på nära håll. Jag blev särskilt imponerad av deras avancerade systemstöd och automatiska flöden, något som verkligen stod ut på den tiden. Vi var alla mycket imponerade av den innovation och kompetens som deras utvecklingsavdelning visade upp, vilket lämnade ett bestående intryck på mig. Det är en stor glädje att nu få vara en del av ett företag som jag redan då hade så stor respekt för.

Nu har du varit här i ca. 2 månader, hur känns det just nu?

Det känns helt fantastiskt! Jag är så glad att vara här och känna energin och engagemanget i teamet och organisationen.

Jag är så tacksam att få vara en del av den otroliga sammanhållningen och det stora stödet jag får från kollegorna. Introveckorna har varit väldigt välorganiserade och jag har snabbt fått en bra överblick över verksamheten. Det känns extra bra att se hur stark företagskulturen är här, och hur alla verkligen strävar mot gemensamma mål. Jag känner mig redan som en del av teamet.

Vad har du för erfarenheter från branschen som du tar med dig in i din nya roll?

Jag tar med mig 25 års erfarenhet från branschen in i min nya roll, vilket ger mig en djup förståelse för dess dynamik och förändringar. Under dessa år har jag haft förmånen att både leda affärsresor och arbeta med verksamhetsutveckling, vilket har gett mig en helhetssyn på hur olika delar av verksamheten hänger ihop. Denna erfarenhet har inte bara hjälpt mig att förstå och optimera operativa flöden, utan även att se hur alla avdelningar samverkar för att skapa en framgångsrik och kundcentrerad verksamhet. Jag ser fram emot att använda denna insikt för att bidra till Reed & Mackay fortsatta tillväxt och framgång.

Varför ska företag välja Reed & Mackay som leverantör av sitt affärsresande?  

Företag ska välja Reed & Mackay som leverantör av sitt affärsresande på grund av vår unika kombination av personlig service, innovativ teknik och djup branschkunskap. Vi förstår att varje företags resebehov är unika, och vi erbjuder skräddarsydda lösningar som optimerar resor och skapar mervärde genom hela processen.

R & M  avancerade teknologiplattform möjliggör smidiga, automatiserade flöden som sparar tid och resurser för våra kunder. Samtidigt erbjuder vi en personlig service som sätter människan i centrum, levererad av våra erfarna och kompetenta resekonsulter. Med ett stort fokus på resenären ser våra konsulter till att varje resa planeras och genomförs med högsta precision och omsorg. Med Reed & Mackay får företag en långsiktig partner som gör affärsresandet både effektivt och personligt, vilket ger trygghet och mervärde i varje steg av resan.

Kontakta Anna på kontakt@reedmackay.com – vill du veta mer om vårt erbjudande inom affärsresor – läs mer här!

Du kanske också letar efter...

Boka en demo av våra digitala lösningar

Låt oss få visa er hur vi kan förenkla hanteringen av era företagsresor.
Ny förfrågan – affärsresor, möten och event

Vi hjälper er med era företagsresor, möten och konferenser. Lås oss berätta mer om vår fantastiska service.

Redan kund hos oss?

Behöver du hjälp med en ny eller befintlig bokning av en företagsresa, möte eller konferens?

Leverantör / Partner

Har ni en produkt eller tjänst som kan skapa mervärde för våra kunder?

Upptäck hur vi kan effektivisera hanteringen av er företagsresor

Upptäck hur vi kan hjälpa er skapa effektiva möten och konferenser.

Vi vet betydelsen av personlig och professionell service.