Hoppa till innehåll

Analys av data

Få kontroll över era utgifter, fatta välgrundade beslut

Kontrollera reseutgifterna, förbättra resenärernas säkerhet och uppmuntra hållbara beteenden.

Styr ert affärsreseprogram på ett effektivt sätt med hjälp av datadriven beslutsfattning. Få snabb och enkel tillgång till all nödvändig information genom våra interaktiva rapporter. Ta reda på de senaste siffrorna om programresultat, koldioxidutsläpp, antal Schengendagar, efterlevnad av policy, besparingar, resetrender – och mycket annat.

Smart beslutsfattande börjar med rätt data.

Skapa en komplett bild över era reseutgifter.

Vi samlar in all din data, oavsett om du bokar via dator, mobil eller via ett av våra dedikerade team. Detta innebär att de senaste uppgifterna alltid är redo att analyseras via vår interaktiva portal. Med över 100 standardiserade rapporter att välja mellan kan du snabbt och enkelt omvandla miljontals rader data till tydliga och användbara insikter. För fler anpassade rapporteringskrav kan en av våra Business Intelligence-experter hjälpa till.

Filtrera enkelt ner till detaljnivå

Med vår smarta portal kan du visualisera data före och efter resan på ett och samma ställe. Filtrera ner till till de data du vill se och få en direkt bild av resenärernas beteende, användning av rekommenderade leverantörer, avdelningarnas budgetefterlevnad, resenärernas säkerhet, hållbarhet – och så mycket mer.

Dela med dig av helhetsbilden.

Det går snabbt och enkelt att dela data med kollegor för diskussioner om framtida strategier. I realtid kan ett obegränsat antal användare ansluta och gemensamt analysera rapporterna.

Se vart dina medarbetare befinner sig i realtid vid oförutsedda händelser

Om det uppstår en nödsituation och ni behöver veta var era resenärer befinner sig kan ni ta fram en rapport i realtid med hjälp av vår interaktiva karta. Behöver ni veta hur många dagar resenärer har tillbringat i olika länder av skatteskäl så vi har en rapport för det också.

Framtiden

Vår eco-dashboard förändrar resenärernas beteende

Vi arbetade nära en kund för att ta fram en helt interaktiv dashboard för hållbarhet. Genom att låta individerna själva se vilken miljöpåverkan deras resande hade, visade sig påverka framtida resemönster och beslut. Resultatet blev fantastiska och nu är eco-dahsboard tillgänglig för alla våra kunder.

Kundcase

Vår eco-dashboard förändrar resenärernas beteende

Utmaningen

Ett ledande professionellt tjänsteföretag tog hjälp av oss för att öka sina anställdas medvetenhet om miljöpåverkan av deras reseval. De hade redan minskat koldioxidutsläppen för varje anställd med 36 % och ville uppmuntra till ännu större ansvarstagande och beteendeförändringar.

Lösningen

Vi skapade en anpassad eco-dashboard för koldioxidutsläpp åt kunden. Vi insåg att det inte räckte att bara presentera utsläppssiffrorna för att skapa en förändring. För att visualisera siffrorna och ge dem en tydligare kontext visade vi hur många bostäder som kunde ha försörjts baserat på resenärens individuella utsläppsnivåer. Det gjorde siffrorna konkreta och framför allt, något de kände att de kunde relatera till.

Resultatet

Tydliggöra resandets miljöpåverkan

Resenärerna kan enkelt klimatkompensera sina egna resor

Praktiska råd för att minimera sina koldioxidustläpp

Vi är mycket nöjda med den skräddarsydda CO2-instrumentpanelen som vi har arbetat med i samarbete med Reed & Mackay. Vi ser redan att det påverkar medvetenheten om hållbarhet inom vår verksamhet och hjälper oss att nå våra CO2-minskningsmål.

Verksamhetschef, rättssektorn

Läs mer. Läs mer