Hoppa till innehåll

Reed & Mackay travel förvärvar franska TMC, Frequent Flyer Travel Paris

Vi fortsätter vad som har varit ett betydelsefullt år genom att stärka vår globala närvaro genom ett avtal om att förvärva Frequent Flyer Travel Paris (FFTP).

”Efter lanseringen av det internationella partnerskapet i april och investeringen i det tyskbaserade Travel Management-företaget Moll Travel, skapar förvärvet av det franska TMC-företaget Frequent Flyer Travel Paris (FFTP) ytterligare möjligheter att leverera den extraordinära service vi är kända för”, säger Reed & Mackays VD Fred Stratford.

”FFTP är ett fantastiskt företag och vi är mycket glada över att gå samman med dem. Samarbetet mellan Reed & Mackay och FFTP kommer att ge ytterligare fördelar för våra kunder, skapa styrka i vårt europeiska erbjudande samt säkerställa att vi fortsätter att sätta den bästa tekniken i händerna på de bästa människorna i branschen runt om i världen”, fortsätter Stratford.

FFTP är ett av få TMC i Frankrike som är ackrediterat enligt AFAQ ISO 14001-standarderna, vilket ger en försäkran om att kvalitetsstandarderna alltid uppfylls.

Som den enda TMC i Frankrike med en integrerad geolokaliseringstjänst för resenärer som stöds genom ett exklusivt avtal med en branschledande leverantör, erbjuder de en naturlig förlängning av den Duty of Care som vi tillhandahåller och har dessutom ett internt 24/7 team för akutresor. De har också en stark avdelning för evenemang och gruppresor som kan ta hand om hela evenemangshanteringen.

Du kanske också letar efter...

Boka en demo av våra digitala lösningar

Låt oss få visa er hur vi kan förenkla hanteringen av era företagsresor.
Ny förfrågan – affärsresor, möten och event

Vi hjälper er med era företagsresor, möten och konferenser. Lås oss berätta mer om vår fantastiska service.

Redan kund hos oss?

Behöver du hjälp med en ny eller befintlig bokning av en företagsresa, möte eller konferens?

Leverantör / Partner

Har ni en produkt eller tjänst som kan skapa mervärde för våra kunder?

Upptäck hur vi kan effektivisera hanteringen av er företagsresor

Upptäck hur vi kan hjälpa er skapa effektiva möten och konferenser.

Vi vet betydelsen av personlig och professionell service.