Hoppa till innehåll

Pressmeddelande: Reed & Mackay utökar närvaron i APAC-regionen genom förvärv av Australian Travel Company

Det internationella TMC-bolaget Reed & Mackay förvärvar det australiensiska reseföretaget Concierge Travel Group. Fred Stratford, Reed & Mackays koncernchef, säger ”Australien är en viktig strategisk marknad för vår verksamhet med många kunder verksamma i APAC-regionen. Concierge Travel Group är kända för att leverera service av högsta kvalitet och jag ser fram emot att arbeta nära David Greenland och hans team för att leverera ett unikt erbjudande till marknaden”.

Det senaste förvärvet utökar Reed & Mackays närvaro i APAC efter lanseringen i Singapore i maj 2018. Företaget har haft en stark tillväxtresa under de senaste åren och lanserat sin välkända avancerade service och globala teknik på viktiga marknader för sin kundbas över hela världen.

David Greenland, Concierge Travels VD, och deras General Manager Jamie Strickland kommer att utgöra en integrerad del av ledningsgruppen i Australien och kommer att fortsätta att leda verksamheten.

Stratford fortsätter: ”Vi befinner oss på en mycket spännande resa som inte bara uppfyller kundernas behov, utan också skapar fantastiska möjligheter för våra medarbetare över hela världen. Jag är glad över att välkomna Concierge Travel Group till Reed & Mackay-familjen och ser fram emot att arbeta nära tillsammans för att leverera utökad räckvidd, extraordinär service och teknik i världsklass till vår växande kundbas.”

David Greenland säger: ”Vi delar samma engagemang för enastående service och vi är verkligen glada över den utökade globala räckvidden och den ledande tekniken som sammanslagningen kommer att ge våra kunder. Reed & Mackays online- och mobila bokningsverktyg är oöverträffade och ger den australiensiska marknaden verkliga alternativ – det är mycket spännande”.

Slut

Om Reed & Mackay

Reed & Mackay grundades för 50 år sedan och föddes ur nära arbetsrelationer med advokat-, försäkrings- och finansbranschen och är idag erkänt som en global ledare inom rese- och evenemangshantering. Med helägda kontor i EMEA, APAC och USA förstärks den globala närvaron ytterligare av Reed & Mackays internationella partnerskap med över 4000 experter i 40 länder. Deras varumärkeslöfte om extraordinär service levereras genom skickliga och passionerade reseexperter i kombination med egenutvecklad teknik i världsklass över hela världen.

Om Concierge Travel Group

Concierge Travel Group grundades 1979 med visionen att leverera enastående researrangemang och specialiserade tjänster till både privat- och affärsresenärer.

Med huvudkontor i Sydney och 45 anställda med omfattande branscherfarenhet är de kända för att leverera mycket personliga researrangemang, ofta med komplexa krav.

För mer information, besök https://www.reedmackay.com

För mediaförfrågningar, vänligen kontakta

Lyndsey Atkins, kommunikationsdirektör, Reed & Mackay

E: Lyndseyatkins@reedmackay.com

T: +44 207 246 5687

Du kanske också letar efter...

Boka en demo av våra digitala lösningar

Låt oss få visa er hur vi kan förenkla hanteringen av era företagsresor.
Ny förfrågan – affärsresor, möten och event

Vi hjälper er med era företagsresor, möten och konferenser. Lås oss berätta mer om vår fantastiska service.

Redan kund hos oss?

Behöver du hjälp med en ny eller befintlig bokning av en företagsresa, möte eller konferens?

Leverantör / Partner

Har ni en produkt eller tjänst som kan skapa mervärde för våra kunder?

Upptäck hur vi kan effektivisera hanteringen av er företagsresor

Upptäck hur vi kan hjälpa er skapa effektiva möten och konferenser.

Vi vet betydelsen av personlig och professionell service.