Hoppa till innehåll

Hör från Reed & Mackays VD

På Reed & Mackay har vår förmåga att leverera extraordinär service alltid gjort oss unika. Vi är stolta över att vara erkända för att sätta standarden för utmärkt service både inom rese- och evenemangshantering på den globala arenan.

Det senaste året har inte varit lätt för någon och svåra beslut har behövt fattas inom hela sektorn. Vi har inte varit immuna mot pandemins effekter, men med ett starkt finansiellt stöd har vi kunnat reagera på de föränderliga behoven hos dagens företag med smidighet och innovation.

När vi nu står redo att stödja en säker, trygg och efterlängtad återgång till resande, anser vi att både VIP-service och bästa möjliga användarupplevelse är grundläggande krav för ett framgångsrikt reseprogram. Vi tror på att fatta djärva beslut för att driva fram framtidens resor och vi tror på kraften i samarbete.

Jag är därför mycket glad över att kunna berätta att vi idag går samman med TripActions för att leverera något verkligt banbrytande till marknaden. Genom att kombinera två starka företag, båda ledande inom tjänsteinnovation, kommer vi att erbjuda en ny typ av reselösning, en som uppfyller behoven hos alla företag, överallt.

Under de senaste åren har vi på Reed & Mackay varit med om en otrolig resa. Under hela denna resa har vi varit helt fokuserade på att möta de föränderliga behoven hos vår kundbas. Vi blickar alltid framåt, samtidigt som vi aldrig glömmer bort vad som gör oss extraordinära idag och att vi bara är så bra som den senaste resan som vi satte vårt namn på.

När vi nu ser fram emot nästa fas i Reed & Mackays tillväxt vill jag tacka våra fantastiska kunder, fantastiska leverantörer, internationella partners och naturligtvis våra fantastiska medarbetare över hela världen för den oerhört viktiga roll som ni alla har spelat på vår resa så här långt.

Från och med idag är vi stolta över att kalla oss ett TripActions-företag och vi kunde inte ha önskat oss en bättre partner. Så för varje resenär som behöver det där lilla extra, för varje VIP som förväntar sig något utöver det vanliga i varje ögonblick, säger vi: Let’s Go.

Fred Stratford, VD, Reed & Mackay

Du kanske också letar efter...

Boka en demo av våra digitala lösningar

Låt oss få visa er hur vi kan förenkla hanteringen av era företagsresor.
Ny förfrågan – affärsresor, möten och event

Vi hjälper er med era företagsresor, möten och konferenser. Lås oss berätta mer om vår fantastiska service.

Redan kund hos oss?

Behöver du hjälp med en ny eller befintlig bokning av en företagsresa, möte eller konferens?

Leverantör / Partner

Har ni en produkt eller tjänst som kan skapa mervärde för våra kunder?

Upptäck hur vi kan effektivisera hanteringen av er företagsresor

Upptäck hur vi kan hjälpa er skapa effektiva möten och konferenser.

Vi vet betydelsen av personlig och professionell service.