Hoppa till innehåll

Reed & Mackays moderbolag byter namn till Navan

TripActions är nu officiellt Navan och på Reed & Mackay är vi oerhört glada över att vara en del av denna innovativa familj. Oroa dig inte, varumärket Reed & Mackay och vår exceptionella service kommer inte att gå någonstans. Vi kommer att dra nytta av den bredare Navan-koncernens storlek, innehåll och innovation för att fördubbla vårt engagemang för service i världsklass och vår kundanpassade produktportfölj. Spännande utvecklingar att komma över gruppen. Håll utkik här.

PALO ALTO, 7 februari 2023 – TripActions, den heltäckande lösningen för rese-, företagskort- och kostnadshantering, meddelar idag att man har bytt namn till Navan och konsoliderat sina plattformslösningar i en superapp. Namnbytet sker i samband med att företaget definierar en ny kategori av programvara: Business Software Designed for People.

”Dagens företag behöver lösningar som ökar effektiviteten, minskar kostnaderna, optimerar processer och säkerställer regelefterlevnad. Samtidigt vill medarbetarna slippa små och manuella uppgifter som tar onödig tid och energi från deras egentliga jobb. När det görs bra blir det en magisk upplevelse för alla inblandade – det är vad användarna får med Navan”, säger Navans medgrundare och VD Ariel Cohen.

Navan, en kombination av orden navigate och avant, har banat väg för nästa generations affärsprogram med en produktdesign som sätter människan i centrum. Med hjälp av moln-, mobil- och AI-teknik levererar Business Software Designed for People en personlig upplevelse för alla, från medarbetare i frontlinjen till chefer och ledare.

I linje med denna standard har Navan samlat alla sina rese- och utläggserbjudanden i en enda superapp som nu är tillgänglig för enskilda affärsresenärer med en tillhörande företagsmejladress. Man har också integrerat OpenAI:s API med sin AI-drivna virtuella reseassistent Ava, vilket gör Navan till det första reseföretaget som utnyttjar tekniken.

”Vi anser att affärssystem bör fokusera på användaren genom att ge dem en smidig, effektiv och väl understödd upplevelse”, säger Ilan Twig, Navans medgrundare och CTO. ”Sedan företaget grundades har det varit ledande inom rese- och utläggsbranschen, med AI för att driva automatisering, förutsägbarhet, optimering och kundsupport i världsklass för användarna. Eftersom vi redan hade den infrastrukturen var det ett naturligt nästa steg att införliva OpenAI:s API i vår kodbas och Ava.”

Förändringen av varumärket är ett direkt resultat av företagets tillväxt och utveckling. TripActions ursprungliga vision om en förenklad reseupplevelse för företag har utvidgats till att omfatta de sammanflätade problemområdena kostnadsrapportering, utgiftshantering, företagskort, gruppresor, VIP-resor, möten och evenemang samt privatresor.

Navans webb- och mobilapplikationer finns nu tillgängliga för nedladdning; nya användare kan registrera sig med sin företagsmail och börja använda appen för att boka och hantera resor utan behov av ett företagsövergripande avtal.

”Navan tar affärsresandet in i 2000-talet: helt automatiserat, supersmart och fantastiskt att använda”, säger Ben Horowitz, medgrundare av Andreessen Horowitz. ”Om Navan hade funnits när jag var VD för ett mjukvaruföretag hade jag kanske fortfarande varit VD för ett mjukvaruföretag.”

Mer information om det nya varumärket finns på https://navan.com/blog/tripactions-rebrands-to-navan

Du kanske också letar efter...

Boka en demo av våra digitala lösningar

Låt oss få visa er hur vi kan förenkla hanteringen av era företagsresor.
Ny förfrågan – affärsresor, möten och event

Vi hjälper er med era företagsresor, möten och konferenser. Lås oss berätta mer om vår fantastiska service.

Redan kund hos oss?

Behöver du hjälp med en ny eller befintlig bokning av en företagsresa, möte eller konferens?

Leverantör / Partner

Har ni en produkt eller tjänst som kan skapa mervärde för våra kunder?

Upptäck hur vi kan effektivisera hanteringen av er företagsresor

Upptäck hur vi kan hjälpa er skapa effektiva möten och konferenser.

Vi vet betydelsen av personlig och professionell service.